Ramazan Hazırlığı " imsakiye.com " ihalesi tamamlandı.

Üç aylar içerisinde ve stratejik olarak en iyi zamanda satışa çıkarılan bir domainden bahsetmek isterim size.

Domain adı : imsakiye.com 

İhale geçtiğimiz günlerde tamamlandı, 2000 yılında kayıt altına alınmış olan domain o zamandan bu zamana drop yemeden aynı yaşı ile muhafaza edilmiş.

Geçmişinde tabiki bu kadar süre kapalı tutulması domaine haksızlık olacağından dolayı olsa gerek 2002-2006 yılları arasında projelendirilmiş ve denenmiş daha sonra domain de her hangi bir el değişimi olup olmadığına dair bir bilgim yok ama daha sonra geçen zaman içerisinde 2013 yılına kadar tekrar projelendirilmemiş bu yıldan sonra tekrar proje olarak denenmiş ve bu proje yaklaşık 2019 yılına kadar devam etmiş.

Daha sonra 2021 yılına kadar bekletilen domain KASIM 2021 tarihinde tekrar açık arttırma ile satışa sunuldu ve satışı tamamlandı.

Bu güzel domain açık arttırma üzerinden Vergi ve ekstra eklenen rakamlar hariç 10.707 TL üzerinden yeni sahibine kavuştu alan kişinin kim olduğu net olarak bilinmiyor ama ulaşılan rakamlar göz önüne alındığında son alıcıya ulaştığını da göstermekte, geçtiğimiz günlerde bu domainin projelendirilmesini görebileceğini ümit ediyoruz. 

Kaliteli ticari ve proje için kullanılabilecek domainler için ortalama sayılabilecek bir rakamdan alan yeni sahibine hayırlı olmasını dileriz.