CukurovaNakliye.com Satıldı " Parking Gelirli " Domain

Merhabalar arkadaşlar.

Piyasa da dikkatimi çeken domain ve satış rakamları hakkında sizlere bilgi vermeye ve domain piyasalarının içerisinde bulunduğu alım satım hareketleri hakkında bilgi vermeye devam ediyorum.

Konu başlığından da belli olduğu gibi 14.11.2021 tarihinde cukurovanakliye.com satışı gerçekleşti domain pek yaşlı bir domain degil 2020 yılında kayıt edilmiş ve kısa süreligine projelendirilmiş bir domain bakıldığında çokta fazla bir gelir nedeni sanal platformlar üzerinde olmasa da real sektör üzerinde ciddi bir kazanç kapısı içerdiği söylenilebilir. 

Ama bu sefer aynı zamanda sanal gelir noktasında da takipçilerin dikkatini çekebilecek bir durumda olan domain beklenmeyen bir rakamda satış gördü.

Arkadaşlar domain olarak tıklanma ve ziyaretçi oranı yüksek olmasından dolayı " Domain Parking " geliri de içermesi parking işi yapan arkadaşların radarına girdi, parking işinde olan arkadaşların bu durumu bildiği ama bilmeyenler için kabaca domain parking sistemi domain üzerinden web site kurmadan elde edilebilen bir kazanç yöntemidir.

Domain üzerinde vereceğiniz reklamların tıklanması sayesinde potansiyelli domainlerden yüksek gelirler elde edilmesi söz konusudur.

Türkçe olarak özellikle çok fazla bu tarz domain bulmanın zor olduğu bir ortamda yüksek trafik içeren bu domain bu detayı bilmeyenler için yüksek ama bilenler için uygun rakamlarla satıldığını söyleyebiliriz. 

Domain iç trafik oranı aylık : 17.915 

Ortalama Aylık Parking Geliri tahminleri : 1700 TL 

Ve Domainin dün itibariyle satış rakamı ise : 2930 TL 

Bu satış rakamına %18 KDV ve yenileme bedelleri var ise onlar dahil edilmemiş halidir.

Yüksek trafik fark edildiği gibi site olmadan da domainler üzerinden güzel kazançlar elde edilebilmesine imkan sağlamaktadır.

Muhim olan ise bu tarz domainleri bulmak ve sürekli potansiyel içerebilecek çaptaki domainleri temin edebilmek.

 

Umarız bu anlamda pasif olan IRC kullanıcılarının bu sektöre de giriş yapabilirler.  Görüşmek üzere.