Yılın en iyilerinden otel.net 'in satışı tamamlandı

Merhabalar,

Dün akşam saatlerinde Turizm ve Otelcilik sektörünün Jenerik ve Keyword kalitesini bir arada alıcılarına sunan OTEL.NET açık arttırması tamamlandı.

Sektörün Liderlerini Açık arttırma bir araya getirdi 

İnternet üzerinden otel ve oda pazarlaması yapan bir çok firma temsilcisi ve firma sahiplerini bu açık arttırma içerisinde gözlemledik. Kıran kırana geçen açık arttırma akşam saat 22:00 saatlerinde tamamlandı ve 08.12.2021 tarihi itibariyle bu domain yeni sahibine doğru yola çıktı.

Peki bu güzellik ne kadara Satıldı

Dolar kurlarındaki oynaklık ve sektörlerin tamamında yaşanılan sakinlikten dolayı küçük bütçeli domain yatırımcıları açık arttırma süresinin ilk 3 gününde temizlendi ve rakam ilk günlerde 1500 $'ları çok hızlı bir şekilde gördü. Devam eden günler daha sakin bir teklif verme süreci yaşanırken, her açık arttırma da olduğu gibi son gün ve son saatlerde açık arttırma tekliflerinde bir hızlanma gerçekleşerek 3550 $ 'ı gördü TL  kur düzenlemesi ile birlikte 45.200 TL + Vergiler şeklinde açık arttırma tamamlandı.

Bir Domain Yatırımcısı Böyle Bir domainden nasıl bir kazanç elde edebilir.

Bu tarz domainler real sektör ve real kazançlara doğrudan etkili olması nedeniyle bu domain için en güzel çalıştırma şekli büyük turizm acenları ile yapılacak bir ciro yüzdelik anlaşması ile ortalama aylık 50 veya 100 tl civarında bir sabit gelir elde edilmesi hiç zor olmayacaktır.