Canliradyo.com satışı gerçekleşti

Geçtiğimiz günlerde konu başlığından da belli olan Canliradyo.com domaini açık arttırma ile satışı tamamlandı.

22.12.2021 tarihinde gerçekleşen açık arttırma oldukça rekabetçi bir şekilde başlamadı ama tabiki bilmeyen kişiler için söylemek gerekir ise genelde açık arttırmalar soğuk bir şekilde başlar daha sonrasında son 1 gün kala hızlanır ve son saatler ise karmaşa hakim olacak şekilde hızlanarak tamamlanır.

Tam bir keyword olan domain Türkiye 'de bulunan karasal'da yayın yapan tüm radyoların yayınlarını takip edebileceğiniz bir platform olarak ideal şekilde kullanılacan bir proje içini en uygun olabilecek bir alan adı olarak talep görmesi kadar doğal bir durum yok.

Geçmişine baktıgımız da çok defa açılıp projelendirilmiş ve daha sonrasında parking olarak bekletilmiş 2004 kayıtlı köklü bir domain olarak dikkat çekiyor.

İhalesi başladığında dolar kurunun yüksek olması ile birlikte yüksek bir değer görüş olsa da şuan için ihale bitiminden hemen sonra rakamların degişmesi alıcıyı bir nebze üzmüş olabilir nedenine bakacak olursak;

Domain alındığında ödeme beklenen rakam : 10.519 TL + KDV iken 

Domain ihalesi tamamlandıktan sonra : 7553 TL + KDV oldu.

Arada oluşan bu değişkenliği açık arttırma sitesi kabul etmemesinden doğan durumdan dolayı 10,519 TL + KDV bedeli ile satışı gerçekleştirildi.

Umarız bu domain yeni sahibine hayırlı gelir.