İnternetten Para Kazanma Sanatı

Merhabalar,

İnternetten para kazanma herkesin hayali ve hedefi haline gelmiş  bir gelir elde etme şekillerinden birisidir. Hem kolay hem çok fazla zaman yemeden oturduğumuz yerden ek gelir veya ana gelir kaynağı olarak kullanılabilecek bu kazanç yöntemi son zamanlarda Türkiye de oldukça yaygın şekilde kullanılmaya  başladı.

Görev yap para kazan

İnternetten para kazanma yöntemlerinden birisi olan görev sitelerinin mantığına ufak ufak giriş yapalım. İnternette bu şekilde bir çok siteye denk gelebilirsiniz. Zaten şu nokta da bir site vermeyede gerek yok ben size sadece prensibini ve detaylarını paylaşayacağım.

Görev sitelerine üye olduğunuzda belirli bir takım internet ortamında sizden bir şeyler yapmanızı istiyorlar bu görevleri yapıp ekran görüntülerini sisteme yüklediğiniz de bu görev için size önceden belirtilmiş olan rakamı bakiyenize işliyorlar.

- youtube : izleme, yorum, abone ol

- instagram : izle, yorum yap, takip et.

- Google ; işletme yorum ve yıldız 

- Twitter ; takip , paylaşma 

Gibi görevler verirler ve bu görevleri yapıp ekran görüntülerini sisteme yüklediğinizde ortama işlem olarak 0,10 TL ile 0,45 TL arasında işlem başına belirlenen maliyetler var tabi bu rakamlar 18,12,2022 tarihindeki rakamlar. 

Dikkatli hesap ettiğinizde bu rakamların çok düşük ve toplam işlem hareketlerine bakıldığında çok aman aman bir şey getirmediğini sizde fark etmişsinizdir!!

Haklısınız Peki o zaman soruyu şöyle soralım bu tarz bir site olsa ama geliri $ üzerinden olsa nasıl olur. ? ;)

Bu görev sitelerinin popülasyonu son zamanlarda yurt dışında da hareket kazanmış durumda ve kurları haliyle dolar olmasından dolayı güzel rakamlara gelmeye başladı. 

0,20 $ üzerinden günlük 15 işlem tamamladığınızda günlük 3  $  gibi bir rakam yapıyor bu daha yüksek olan kalemlerde var 30 günde bu rakam 90 $ ediyor buda günümüz şartlarında 1670 TL gibi güzel bir rakam ediyor. 

Ev hanımları, bilgisayar başında günlük boş vakitleri olan kişiler görevleri tamamlayarak çok güzel rakamlar elde edebilmesi supriz değil.

Görev sitelerine kim neden reklam veriyor.

Görev sitelerine genelde tüm web proje sahipleri gelmeye başladı, Bunun nedeni ise Türkiye üzerinden Google 'a reklam veren kişilerin hedef kelime maliyetlerini $ üzerinden kur politikası ile fiyatlıyorlar oda en kötü kelimede 1 tık maliyetini yaklaşık 1 TL 'ye getiriyor ve maliyet sonuç ilişkisini artık bu reklamlar karşılamıyor.  Görev sitelerindeki rakam maliyetleri iç pazarda 0,20 TL ise reklam verene satış rakamı 0,40 TL ve bakıldığında en ucuz tıklanma maliyeti olan google kelimelerinden daha iyi uygun bir maliyet ve doğrudan hedef kitlenin girip aksiyon almasına ilişkili yani girip bakıp çıkma görevi olmadığından kişilerin aklında kalmasına da neden veriyor. 

Google Etkilişimleri 'de bu durumu Seviyor.

Hit ve aksiyon etkileşimi yükselmesi de google'da projenin yer ve konumlarını da olumlu anlamda etkiliyor, videolar izlendikçe ve yorumlandıkta  " keşfet " bölümlerinde daha hızlı bir şekilde görüntü veriyorsunuz ve reklam maliyetlerinize bağlı olmayan kullanıcıyı kazanma noktasında da ciddi olumlu sonuçlar vermektedir. 

Bu Tarz Bir Site Kursam Ne olur ? 

Tabiki kurabilirsin, ama bu network içerisinde en az aktif görev yapacak 5000 kullanıcıyı bulana kadar çok ciddi masraflar ve yatırımlar yapabilme gücü istiyor, hiç bir proje de olduğu gibi bu tarz projelerde de açıyım bir şekilde adam olur mantığı ile girme başka bir batık projeden başka bir şey olmayacaktır senin için. Yatırım yapamayacağınız hiç bir projeye başlamayın.

Saygılarımla, konu hakkında merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz bir durum olduğunda bana ulaşabilirsiniz.