Domain Tedarik Danışmanlığı

Merhabalar,

2006 yılından bu zamana kadar geçen süre zarfında kazandığımız olumlu/olumsuz tecrübeleri göz önünde bulundurarak alım/satım işlemleri yaptığımız domain sektörü üzerindeki tecrübelerimiz ile sizlere, sizlerin isteklerinize bağlı olarak domain tedarik hizmetini de hizmet kalemlerimiz arasına alma kararı alarak bu gelişmeyi de sizlerle paylaşmak istedik.

Gokhansoft.com Kimdir ?

Türkiye ve Dünyada bulunan alanadı ( Domain ) leri bir meslek olarka yakından takip ederek ticari gelir elde edilebilecek nitelik ve kalitede olan domainleri alım/satım işlemleri üzerinden kendine ticari bir kazanç elde etmiş bir tabandır. Bu taban içerisinde 2006 yılından bu zamana kadar yüzlerce ve binlerce alan adını yatırımcılar ve son tüketiciye kadar ulaştırmayı kendine meslek olarak edilenerek bu hizmeti sunan bir aracılıktır.

Son bir kaç yıldır faaliyetlerimizi ve tanıtımlarımızı daha verimli ve şeffaf halde yapılabilmesi için açılmış olan Gokhansoft.com Bilişim Hizmetleri'nin altındaki konularda son 3 yıl içerisinde paylaşılmasına müsade eden alıcıların almış oldukları domainlerin listelerini göreceğiniz bir alt sayfamız da bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra izinleri olmayan kişilerin domain isimleri platform üzerinde paylaşılmamaktadır.

Not : Vermiş olduğumuz bu hizmet kalemleri düşecek olan kaliteli domainler için Backorder, Yaşlı domainlerin müzayede sitelerinden temini için uygulanan bir hizmetdir. Premium domain hizmetleri olarak kabul edebilirsiniz bu çalışmayı. 

Çalışma Şeklimiz 

İki farklı çalışma şeklimiz bulunmaktadır. 

1- İstek ve Taleplere Bağlı Domain Tedariği

2- Raporlama Danışmanlık Hizmetleri

 

1- İstek ve Taleplere Bağlı Domain Tedariği

Türkiye ve Dünya genelindeki açık arttırma müzayede siteleri siteleri sizler için takip edilerek edilerek sizlerin web proje ve fikirlerinize uygun olduğunu düşündüğünüz kriterlerde domainleri buluyor ve sizi temsilen alıyoruz.

Bu işlem için önden bir depozito bedelimiz oluyor kişi aldıktan sonra ödeme gerçekleştirmemesi veya vazgeçmesi durumunda yapılan masrafın güvence altına alınabilmesi gerektiğinden dolayı yapacağınız yatırım limitinin ilk ticarette %30 'u ikinci ve devam eden ticaretlerde ise yatırım limitinin %20 'si kadarı önden depozito olarak alınmaktadır. Kalan ödeme domain hesaplarımıza geçtiğinde talep edilir.

Bu süreçten sonra ödeme işlemleri başlar yapılan karşılıklı anlaşmalar neticesinde aracılık komisyon bedeli yüzdesel olarak domain maliyet bedeli ile birlikte tarafımıza gönderilmesinden sonra ürün kişiye teslim edilir. 

2- Raporlama Danışmanlık Hizmetleri

Bir domain yatırımcısı olmak istiyorsunuz veya hale hazırda böyle birisiniz ama Türkiye ve Dünya da düşen veya Açık arttırmalarda devam eden tüm domainleri göremiyor veya takip edemiyorsunuz diyelim. 

Bu noktada biz devreye giriyoruz ve istediğiniz kriterleri ( yaş, kelime, trafik, konum, seosal puanı ) gibi kriterleri önceden belirliyoruz sizinle ve anlaşılan aralıklarda size EXCEL formatında raporlama yaparak sizlere iletiyoruz. 

Bu raporlama Haftalık, 2 Haftalık ve Aylık olacak şekilde sizlerle paylaşılır, paylaşım sıklığına ve istediğiniz nitelik kalemlerine ve kaç müzayede sitesi adınıza takip edileceği gibi kriterlere bağlı olan detaylarda saklı olmak kaydı ile sabit ücret olarak aylık ortalama 10 $ gibi minimum başlangıç rakamları içerir.

Not : Bu rakam sizin kayıt ve alım rakamlarınızı içermez sadece raporlaması içindir, sonrasında almak istersiniz veya bununla ilgili ek bir destek talep ederseniz bunun ücretlendirilmesi ayrı şekilde olacaktır.



Ve son olarak bilinmesi gereken detaylar

  1. Adınıza işlem açıldıktan sonra geri dönüşü yoktur, siz vazgeçseniz bile bu mebla bizden kesileceği için işlem açılmadan iptal hakkınız var ama işlem açıldıktan sonra işlem iademiz söz konusu olamayacaktır.
  2. Backorder hizmetleri için domain alımı tarafımızca gerçekleştirilemese bile emeğin ve zamanın karşılığı olan 10 $  kadar bir servis bedeli diyebileceğimiz bir bedel sizden talep edilir.
  3. Rakamların maliyetlendirilmesi dolar üzerinden olduğu için hesaplamarımız TL 'de olsa ödemelerimiz dolar maliyetlidir bunu biz gözetiyoruz sizlerinde gözetmenizi temenni ediyoruz. 

İletişim bilgilerim sitenin üzerinde mevcuttur, Görüşmek dilegiyle.